søndag 9. mai 2010

Gulen


Denne helgen ble det Gulen på litt kryss og tvers.

Vi hadde en del blanke veier på kartet som skulle markeres, så da ble det tur til Masfjordnes og kabelferja over til Duesund aller først. Vi prøvde å ta ferja fra Sløvåg over til Sandøy men den gikk først innom Leirvåg før Sandøy, så da snudde vi og kjørte mot Eivindvik istedet. Da vi kom til Tusenårstaden på Flolid så vi at det gikk an å overnatte på "Kongekaia" - og det gjorde vi. Her var det rett og slett nydelig! Det var flott å rusle rundt på Tusenårstaden og vite at her møttes bønder fra hele kysten til Gulating fra 900-tallet til det ble flyttet til Bergen rundt 1300-talet.




Og her bilde fra Kongekaia


Vi fikk besøk av en vakker pus som likte seg godt på fanget mitt :)


Dagen etter kjørte vi nordover med ny vei til Dingja, og med gammel sandvei til Rutledal - videre til Brekke og så over fjellet forbi Verkland, hvor selveste Henrik Wergeland kom fra, og tok ferja over til Masfjordnes igjen. Vi hadde tenkt å stå rett ved kaia, men når det allerede sto 4 bobiler der, så følte vi at det ble litt vel trangt så vi kjørte til Kjekallevågen bro og stod der for natten. Det blåste altfor mye til å sitte ute og kose oss til å begynne med, men det stilnet av og vi ble kjent med bobilparet som hadde stått der fra fredagen. De var bare kjempekoselige!!!!! Kjell og Anita het de, og Anita hadde til og med gått i parallell-klassen til OT på barneskolen!! Snakk om morsom tilfeldighet. De hadde en vanvittig lekker bobil; Flair fra Niesmann-bischoff, sykt fin! Så vi satt først ute og koste oss i solnedgangen før vi flyttet innendørs i bilen deres for resten av kvelden. Vi hadde det utrolig koselig! Håper vi møtes flere gangen :))

Dagen etter blåste det kraftig igjen, og vi kjørte hjem ganske tidlig, synd for plassen var fin og Flair-paret kunne vi gjerne blitt enda bedre kjent med.

Tok forresten noen bilder av noen søte lam - kunne ikke dy meg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar