mandag 18. juli 2011

Kamp på Viking stadion.....

og hvor passer det best å stå med bobil da? Jo nesten rett på utsiden, i båthavna. Den er privat, men en liten prat med havnesjefen så var det iorden :) Vi var sikkert ikke de første som sto der. MEN dagen etter begynte de forb...... båtfolkene å høytrykkspyle båtene sine TIDLIG! De kunne godt ha ventet litt synes vi.....






Dagen etter kjørte vi til Kristiansand - med stopp på Lista fyr, det hadde vi strengt tatt ikke behøvd, for der var det igrunn ingenting. Ja unntatt fyret da. Ellers bare forblåst selvfølgelig - men ikke noe å se på, eller gjøre.




 Da var det mye bedre på Lindesnes fyr. Og det visste tyskerbobilene også!


 Stedet har masse å tilby - flott nettside her, de hadde konsert med Vamp i sommer også.






Så fulgte en fabelaktig dårlig natt på Kristiansand havn, 20 meter fra lukene til Color Line-innsjekkingen til Hirtshals. Trailere som også parkerte der for å vente bråker ikke lite. De bråker sykt MYE!!!!!
De kom stadig vekk inn på plassen - 100 meter fra oss - og har de aggregat som bråker? JAA!! 
Skikkelig dårlig idé å stå der - men vi kom iallefall tidlig inn på båten, som om det var et pluss liksom...... 
Neste gang blir det å finne en plass et annet sted - eller ta båten som går senere på dagen, vår gikk nemlig kl 8.........på morran ja.


Det står forresten at man ikke kan parkere på terminalområdet, men det er bare tull, det går så fint så :) På en måte....... men anbefales ikke!!


Da var vi kommet til Danmark - farvel til imorgen :D



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar