tirsdag 9. august 2011

Enda mer Mosel!!


Jeg glemte forresten å fortelle om en særdeles LITE hyggelig opplevelse vi hadde!!

Vi kjørte langs Mosel, koste oss og så på druetrærne - DA plutselig kom det et helikopter susende over oss, og begynte å sprøyte druetrærne!! Det måtte jo selvfølgelig være sikker på at alle trærne langs veien også fikk sin dose med sprøytemiddel mot en eller annen sykdom! Og at Rigmor kanskje til og med var smittet hun og!! For det la seg et elegant lag med illeluktende middel over hele bilen - tenk om vi hadde kjørt en cabriolet da!!!! Godt det ikke er mulig å legge ned taket på Rigmor!!!! Og heldig for oss at ikke vinduene var nede!!! Makan til frekk helikopterfyr!!!!! For lukta ség jo inn i bilen og forgiftet oss nesten!!

Vi hadde blitt anbefalt å stoppe i en liten koselig landsby ved navn Piesport. Så det gjorde vi. Men enten var det været, tidlig-på-sesongen eller noe annet rart, for vi synes ikke den var noe særlig koselig. Bobilplassen var suveren rett nok - helt ved vannkanten, og heldigvis fikk vi opp markisen før styrtregnet kom. Og medfølgende lyn og torden gjorde at alle andre bobileiere satt inne i bilene sine, men ikke vi nei! Regn og uvær stopper ikke oss fra å sitte ute akkurat! Men det hadde igrunn vært koseligere hvis det ikke hadde vært regn og uvær da.

Dagen etter var det St.Hansaften, og da hadde landsbyen opptog med prest som gikk og messet, menigheten gikk bak og svarte presten - og musikkorpset spilte....... Artig å få med seg det, men det hadde jo ikke vært nødvendig å holde alle butikker stengt både den dagen og dagen etter for det da!!

Vi kjørte avgårde langs elven og havnet i Trier. Det var en fin by :) Vi parkerte Rigmor på bobiloppstillingsplassen og koste oss i byen i flere timer. Vi var helt desorienterte i byen av eller annen grunn..... så det ble mye sykling fram og tilbake...... he he..... trengte den trimmen gitt......


Dagen derpå ble det laaaang kjøring til Heidelberg. Vi fant veien opp til slottet, parkerte der og ruslet litt rundt. Skulle liksom ned til gamlebyen også, men begynte vel egentlig å bli litt lei Tyskland og alle elver, slott og borger....... VI VIL TIL VARMEN!!!

Så det ble lite turistleking for oss, mere nå kjører vi til Sveits, besøker Siws kjære venner der og forter oss til Rivieraen!!


Så neste gang blir det gamle og nye bilder fra Zürich, samt historier om Arja og Francesco :))

                     Bis später!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar