onsdag 31. august 2011

Helgeturer

for det har vi hatt en del av etter at sommerferien var ferdig.

Først var det Rosendal, hvor vi denne gang faktisk fikk med oss omvisning på Baroniet - flott sted! Og så greit å stå på kaia i sentrum, 150.- med strøm. Og alltid folk som OT kan prate med ;))


Helgen etter ble det Fitjar markedsdager, og det "store" trekkplasteret Saft!! Det var kjempekult!!!! Dårlig med folk - men gutta innfridde de og underholdt med gamle slagere fra 70-tallet.

Det absolutt dårligste minnet fra den helgen var garantert da Kystvakten la seg til en halv meter fra Rigmor!!

Rimelig teit!!!!! For den båten bråka noe inni helvete!!!!!! Holdt på å stå opp midt på natten for å flytte Rigmor!!! men holdt ut - og heldigvis tøffet båten ut søndag morgen...............ALDRI MER VED SIDEN AV KYSTVAKTEN!!!!


Og nok en helg tilbrakte vi i Rosendal - da for å gå på konsert med Karoline Krüger og Sigvart Dagsland på Baroniet. Kjempekoselig!!! Så intimt og koselig!! 80 mennesker i den røde sal er absolutt verdt en reprise :)
Og helgen varte lenge denne gangen gitt - OT hadde en uke fri så det ble først Drammen Elvefestival før vi besøkte vår kjære Ane og Jonas i Oslo.

OT fikk også med Stabæk - Brann (ingen bombe det vel) - før vi kjørte nye veier; Tønsberg og Verdens Ende. Og her og var det råfint!!!!!


Varmt og godt - flott båthavn, men ikke akkurat tilrettelagt for bobiler.... men parkeringsplassen var helt ok.

Sandefjord har fått ny bobiloppstillingsplass - og den er uhyre populær!! På sommeren er det smekkfullt hele tiden, fikk fortalt at kun søndag kveld/mandag morgen var eneste mulighet til å snike seg til en plass.

Vi kjørte hjemover igjen via Ulefoss, Haukeli og avsluttet med siste natt på Voss camping. Her ble vi kjent med ett par fra Bergen - kjempekoselige!!!!!! Det ble sånn møkkavær utover kvelden, og de hadde en herlig stor bil - så der ble vi sittende! Trivelig!!! Voss camping er visstnok utrolig populær - så plassen ble full utover  kvelden den gitt. Hit skal vi flere ganger ja - og Voss er jo trivelig liten by også den.

Dette var dagens lille truddelutt fra meg. NÅ ER RIGMOR SOLGT og jeg gir meg med bloggen.

NOT!!

Har kjøpt oss ny også da ;))

Nyere, bedre utgave. Later som hun har fått ansiktsløftning; Botox ifølge en venninne, så den nye heter også Rigmor. Ikke nr 2. Ikke nytt navn. Rigmor :))

Bilder kommer så fort vi har hentet henne fra Østlandet!!!!!

Sjalabajs!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar